Tájékoztató kereskedők és szolgáltatók részére

Szeretné ha könnyen megtalálnák az üzletét, szolgáltatását?

Szeretné növelni az árbevételét?

Szeretne költséghatékonyan reklámozni?

A HolMiKi egyedülálló térképes kereső szolgáltatása és információs portálja ebben segít!

Tájékoztató kereskedők részére

A HolMiKi portálon üzletének lesz egy adatlapja, amin a látogatóink megtalálják. Az adatokat tulajdonosuk bármikor szabadon módosíthatja, aktualizálhatja. A rendszer legalább évente egyszer kérni fogja az adatok ellenőrzését.

Az üzleteket a HolMiKi térképes kereső több kategóriába szervezi, hogy ezzel is segítse a használatot. Például élelmiszerbolt, pékség, cipőbolt. Ha szükséges több kategóriába is besorolható egy üzlet. Megadhatók címkék is mint például márkanevek.

Ha webáruházzal rendelkezik, akkor arra külön linket biztosítunk melyek egyedüli módon külön kereshetők helytől függetlenül.

A HolMiKi térképes kereső GPS koordináták segítségével 10 km-es körzeten belül mutatja meg az elérhető kereskedőket és adataikat a keresésnek megfelelő szűréssel. A kiválasztott kereskedőhöz útvonalat javasol többféle közlekedési módon, továbbá a megkeresendő helyről készült fotót is ábrázolja.
Egyszerre 30 kereskedő látható. Ha nincs ennyi találat akkor külön megmutatja azokat a legközelebbi településeket ahol elérhetők a feltételnek megfelelő egységek.

A HolMiKi portál külföldi turisták számára is könnyen használható mert idegen nyelven is elérhető. Jelenleg angol* és német* nyelven.

Lehetőség van szezon megadására is. A rendszer a nyitvatartásokat, a nyitvatartási adatok alapján a napszaknak megfelelően mutatja.

További lehetőségek

Ha egy üzlet nem rendelkezik még webáruházzal kedvezményesen tudunk biztosítani számára akár a kapott bónuszok ellenében is. Nincs belépési díj és egyéb bújtatott költség csak az éves használati díj.

Azok az üzletek, amelyek vasárnap is nyitva tartanak megjelennek a vasarnapisnyitva.eu nevű speciális gyűjtő oldalon. Ezen portál ebben a témában vezető pozíciót tölt be.

Tájékoztató szolgáltatók részére

A HolMiKi portálon, szolgáltatásának lesz egy adatlapja, melyen a látogatóink megtalálják. Az adatokat tulajdonosa bármikor szabadon módosíthatja, aktualizálhatja. A rendszer legalább évente egyszer kérni fogja a megadott információk ellenőrzését.

A szolgáltatási helyeket a HolMiKi térképes kereső több főkategóriába, azon belül alkategóriákba szervezi, hogy ezzel is segítse a használatot.
Főkategóriák: Szolgáltatás, Vendéglátás, Szórakozás, Látnivaló, Turizmus, Intézmény és Közlekedés. Szükség esetén egyazon szolgáltatási hely több kategóriába is besorolható. Megadhatók címkék is mint például márkanevek, kiemelt tevékenységek (pl. spinning, gokart).

A HolMiKi térképes kereső gps koordináták segítségével 10 km-es körzeten belül mutatja meg az elérhető szolgáltatási helyeket és adataikat a keresésnek megfelelő szűréssel. A kiválasztott helyhez útvonalat javasol többféle közlekedési módon, továbbá a keresett egységet az arról készült fotóval is mutatja, ezzel is segítve annak gyors megtalálását.
Egyszerre 30 szolgáltatási hely látható. Ha nincs ennyi találat akkor külön jelzi azokat a legközelebbi településeket ahol elérhetők a feltételnek megfelelő szolgáltató helyek.

A szolgáltatók közül a "szakikat" kiemelten kezeljük pl. villanyszerelő, gázszerelő, autószerelő, kőműves. Cél, hogy akinek problémája van igen gyorsan találjon szakembert, akit pár percen belül akár fel is hívhat minden árajánlat kérés és procedúra nélkül.

HolMiKi térképes kereső, a külföldi turisták számára is könnyen használható mert angol és német nyelven is elérhető.

A rendszer a nyitvatartásokat, a nyitvatartási adatok alapján a napszaknak megfelelően mutatja. Lehetőség van szezon megadására is, továbbá bejelentkezési lehetőség is megjelölhető.

További lehetőségek

Azok a szolgáltatók, amelyek vasárnap is nyitva tartanak megjelennek a vasarnapisnyitva.eu nevű speciális gyűjtő oldalon. Ezen portál ebben a témában vezető pozíciót tölt be.

Hirdetések megjelenésére biztosítunk lehetőséget kifejezetten lokális, helyi nagy látogatottságú oldalakon. Továbbá tematikus portálokon regisztrációt és reklám felületet. Háromféle hirdetési forma áll rendelkezésre. Normál szöveges hirdetés, fix, vagy animált banner hirdetés és konkrét termék vagy szolgáltatás ajánló box.
Az ilyen oldalak száma folyamatosan bővül, jelenleg az alábbiak állnak rendelkezésre:
- menetrendek.eu* helyi közlekedési információs oldal menetrenddel
- aprohirek.hu* apróhirdetési portál

A HolMiKi térképes kereső és információs portál használatára háromféle csomagot ajánlunk a kereskedőknek és a szolgáltatóknak. Alap adatok megjelenésével, a kereshetőség biztosításával egy ingyenes ZERO csomagot. Egyéni oldal megjelenéssel, kapcsolati és nyitvatartási adatokkal egy kedvező éves díjú MINI csomagot költség érzékeny vállalkozásoknak. Teljes szolgáltatást és bónusz visszatérítést biztosító OPTI csomagot. Továbbá az OPTI csomaggal megegyező szolgáltatást nyújtó két B75 és B100 csomagot, amelyek csak a bónusz mértékében térnek el. A csomagokhoz tartozó szolgáltatások a táblázatban láthatók. A csomagok közül a regisztráció során választhat.

REGISZTRÁCIÓ

Szolgáltatás Zero Mini Opti B75 B100
Alap adatok megjelenítése

hely megnevezése, cím, gps koordináta
*üzemeltető a megjelenést bármikor megváltóztathatja

*
Idegennyelvű megjelenés

Jelenleg angol, *német, francia, spanyol, orosz
*készítés alatt

Kategória (elsődleges)

elsődleges kategória megjelenítése

Kategória szűrés

keresésnél minden kategóriára szűrés

Kategória (minden)

minden kategória megjelenítése

Nyitvatartási adatok

Napi két időszak, bejelentkezés, szezon

Leírás

Rövid leírás a helyről

Telefonszám(ok)

Telefonos elérhetőség megjelenítése

Email

Email küldési lehetőség

Weboldal link

Weboldal címe átkattintási lehetőséggel

Webshop link

Webshop címe átkattintási lehetőséggel és kereséssel

Címkék

Kulcsszavak, márkanevek kereséssel

Fotó

Fotó a helyről a könnyebb megtalálás céljából

Bónusz

A megadott % bónuszként vissza jár és levásárolható

50% 75% 100%