Tájékoztató a látogatók részére

HolMiKi Információs portál

Már mindenki volt olyan helyzetben, hogy nem tudta, hogy hol vásárolhat meg egy keresett terméket. Ha sikerült is találnia üzletet nem épp a közelben volt, vagy az sem derült ki, hogy mikor van nyitva.

Mindenkinek romlot már el valamilyen eszköze otthon és nem tudta kihez forduljon. Szerelőt, szakembert, ha sürgősen kell nem könnyű találni.

Mikor idegen helyre utazunk és szeretnénk egy jót enni, kikapcsolódni, sportolni, vagy egyszerűen csak a látnivalókra vagyunk kíváncsiak, de nem tudjuk merre induljunk.

A HolMiKi egyedülálló térképes keresőszolgáltatása megoldja a gondokat!

Segít megtalálni a hozzád legközelebb eső üzletek, szolgáltatók nyitvatartását, elérhetőségét, megkönnyíti az eligazodását. A térképes navigáció és a fotó alapján egyszerű odatalálni bárhová.

A HolMiKi térképes kereső bármilyen eszközön működik. Pc, notebook, tablet és mobil nem probléma.

Ha nem tudod éppen hol vagy, segít a beépített helyzet meghatározó.

A HolMiKi térképes kereső az elérhető helyeket több főkategóriába szervezi, hogy ezzel is segítse a használatot.
Ezek az alábbiak: Kereskedelem, Szolgáltatás, Vendéglátás, Szórakozás, Látnivaló, Turizmus és Intézmény

A webáruházakat kereshetővé tettük, a helyektől és a térképes megjelenéstől függetlenül.

A HolMiKi térképes kereső a kategórián kívül kulcsszavas keresést is biztosít. Például márkanévre, konkrét üzlet-, hely-, szolgáltatás nevére.

A tartózkodási helyünktől maximum 10 km-es távolságban kerül összegyűjtésre a feltételeinknek megfelelő első 30 hely. A tartózkodási helyünk bármikor megváltoztatható például a térképen "fogd és húzd" technikával.

A helyek adatait a tulajdonosaik aktualizálják és mi ezt legalább évente ellenőrizzük, azért hogy megbízható információkat biztosítsunk.