Tájékoztató kereskedők és szolgáltatók részére

Szeretné ha könnyen megtalálnák az üzletét, szolgáltatását?

Szeretné növelni az árbevételét?

Szeretne költséghatékonyan reklámozni?

A HolMiKi egyedülálló térképes kereső szolgáltatása és információs portálja ebben segít!

Tájékoztató kereskedők részére

A HolMiKi portálon üzletének lesz egy adatlapja, amin a látogatóink megtalálnak. Az adatokat tulajdonosuk bármikor szabadon módosíthatja, aktualizálhatja. A rendszer legalább évente egyszer kérni fogja az adatok ellenőrzését.

Az üzleteket a HolMiKi térképes kereső több kategóriába szervezi, hogy ezzel is segítse a használatot. Például élelmiszerbolt, pékség, cipőbolt. Ha szükséges több kategóriába is besorolható egy üzlet. Megadhatók címkék is mint például márkanevek.

Ha webáruházzal rendelkezik, akkor külön linket biztosítunk rá és egyedüli módon a webáruházak külön kereshetők helytől függetlenül.

A HolMiKi térképes kereső GPS koordináták segítségével 10 km-es körzeten belül mutatja meg az elérhető kereskedőket és adataikat a keresésnek megfelelő szűréssel. A kiválasztott kereskedőhöz útvonalat javasol többféle közlekedési módon, továbbá a megtalálást segítő helyről készült fotót is megmutatja.
Egyszerre 30 kereskedő látható. Ha nincs ennyi találat akkor külön megmutatja azokat a legközelebbi településeket ahol elérhetők a feltételnek megfelelő kereskedők.

A külföldi turisták is könnyen használni tudják a A HolMiKi térképes keresőt, mert idegen nyelven is elérhető az rendszer. Jelenleg angol* és német* nyelv elérhető.

Nyitvatartási adatok alapján a napszaknak megfelelően mutatja a rendszer a nyitvatartást. Lehetőség van szezon megadására is.

További lehetőségek

Ha egy üzlet nem rendelkezik még webáruházzal kedvezményesen tudunk biztosítani számára akár a kapott bónuszok ellenében is. Nincs belépési díj és egyéb bujtatott költség csak az éves használati díj.

Azok az üzletek, amelyek vasárnap is nyitva tartanak megjelennek a vasarnapisnyitva.hu nevű speciális gyűjtő oldalon. Ez az oldal ebben a témában vezető poziciót tölt be.

Tájékoztató szolgáltatók részére

A HolMiKi portálon szolgáltatásának lesz egy adatlapja, amin a látogatóink megtalálnak. Az adatokat tulajdonosuk bármikor szabadon módosíthatja, aktualizálhatja. A rendszer legalább évente egyszer kérni fogja az adatok ellenőrzését.

Az szolgáltatási helyeket a HolMiKi térképes kereső több főkategóriába, azon belül alkategóriákba szervezi, hogy ezzel is segítse a használatot. Főkategóriák: Szolgáltatás, Vendéglátás, Szórakozás, Látnivaló, Turizmus és Intézmény. Ha szükséges több kategóriába is besorolható egy szolgáltatási hely. Megadhatók címkék is mint például márkanevek, kiemelt tevékenységek (pl. spinning, gokart).

A HolMiKi térképes kereső gps koordináták segítségével 10 km-es körzeten belül mutatja meg az elérhető szolgáltatási helyeket és adataikat a keresésnek megfelelő szűréssel. A kiválasztott szolgáltatási helyhez útvonalat javasol többféle közlekedési módon, továbbá a megtalálást segítő helyről készült fotót is megmutatja.
Egyszerre 30 szolgáltatási hely látható. Ha nincs ennyi találat akkor külön megmutatja azokat a legközelebbi településeket ahol elérhetők a feltételnek megfelelő szolgáltatási helyek.

A szolgáltatók közül a "szakikat" kiemelten kezeljük pl. villanyszerelő, gázszerelő, autószerelő, kőműves. Cél, hogy akinek problémája van igen gyorsan találjon szakembert, akit pár perc múlva akár fel is hívhat minden árajánlat kérés és procedúra nélkül.

A külföldi turisták is könnyen használni tudják a A HolMiKi térképes keresőt, mert idegen nyelven is elérhető az rendszer. Jelenleg angol* és német* nyelv elérhető.

Nyitvatartási adatok alapján a napszaknak megfelelően mutatja a rendszer a nyitvatartást. Lehetőség van szezon megadására is, továbbá bejelentkezési lehetőség is megjelölhető.

További lehetőségek

Azok az szolgáltatók, amelyek vasárnap is nyitva tartanak megjelennek a vasarnapisnyitva.hu nevű speciális gyűjtő oldalon. Ez az oldal ebben a témában vezető pozíciót tölt be.

Hirdetések megjelenésére biztosítunk lehetőséget kifejezetten lokális, helyi nagy látogatottságú oldalakon. Továbbá tematikus oldalakon regisztrációt és hirdetési felületet. Háromféle hirdetési forma áll rendelkezésre. Normál szöveges hirdetés, fix, vagy animált banner hirdetés és konkrét termék vagy szolgáltatás ajánló box.
Az ilyen oldalak száma folyamatosan bővül, jelenleg az alábbiak állnak rendelkezésre:
- menetrendek.eu* helyi közlekedési információs oldal menetrenddel

A HolMiKi térképes keresőt és információs portál használatára alapjában háromféle csomagot ajánlunk a kereskedőknek és a szolgáltatóknak. Alap adatok megjelenésével, a kereshetőség biztosításával egy ingyenes ZERO csomagot. Egyéni oldal megjelenéssel, kapcsolati és nyitvatartási adatokkal egy kedvező éves díjú MINI csomagot költség érzékeny vállalkozásoknak. Teljes szolgáltatást és bónusz visszatérítést biztosító OPTI csomagot. Továbbá az OPTI csomaggal megegyező szolgáltatást nyújtó két B75 és B100 csomagot, amelyek csak a bónusz mértékében térnek el. A csomagokhoz tartozó szolgáltatások a táblázatban láthatók. A csomagok közül a regisztráció során választhat.

REGISZTRÁCIÓ

Szolgáltatás Zero Mini Opti B75 B100
Alap adatok megjelenítése

hely megnevezése, cím, gps koordináta

Idegennyelvű megjelenés

Jelenleg angol és német

Kategória (elsődleges)

elsődleges kategória megjelenítése

Kategória szűrés

keresésnél minden kategóriára szűrés

Kategória (minden)

minden kategória megjelenítése

Nyitvatartási adatok

Napi két időszak, bejelentkezés, szezon

Leírás

Rövid leírás a helyről

Telefonszám(ok)

Telefonos elérhetőség megjelenítése

Email

Email küldési lehetőség

Weboldal link

Weboldal címe átkattintási lehetőséggel

Webshop link

Webshop címe átkattintási lehetőséggel és kereséssel

Címkék

Kulcsszavak, márkanevek kereséssel

Fotó

Fotó a helyről a könnyebb megalálás céljából

Bónusz

A megadott % bónuszként vissza jár és levásárolható

50% 75% 100%